ARCHITECTUUR

Terug

Villa 5 te Benthuizen

De opdrachtgevers kregen de kans om het aangrenzende perceel te kopen, waardoor er de mogelijkheid ontstond om de bestaande woning uit te breiden en de tuin te vergroten. Aan de linker zijgevel van het woonhuis wordt een uitbouw gerealiseerd. Op de begane grond ontstaat hierdoor een ruime garage en op de eerste verdieping 2 extra slaapkamers. De uitbouw wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en kleurgebruik als het bestaande woonhuis, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Villa 5 te Benthuizen

De opdrachtgevers kregen de kans om het aangrenzende perceel te kopen, waardoor er de mogelijkheid ontstond om de bestaande woning uit te breiden en de tuin te vergroten. Aan de linker zijgevel van het woonhuis wordt een uitbouw gerealiseerd. Op de begane grond ontstaat hierdoor een ruime garage en op de eerste verdieping 2 extra slaapkamers. De uitbouw wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en kleurgebruik als het bestaande woonhuis, zodat er een mooi geheel ontstaat.

© Blokvorm 2017 - Website & SEO door lourenz ® ontwerpstudio