ARCHITECTUUR

Terug

Woonhuis 4 te Zoetermeer

In de ogen van de opdrachtgevers was vooral de hal en tussendeur naar de woonkamer een doorn in het oog. Maar tijdens het ontwerpproces werd de wens uitgesproken om de gehele woonkamer een opfrisbeurt te geven.

Als gevolg van deze wens zijn de hal en woonkamer geheel gestukadoord met een prachtig strak resultaat als gevolg. Verder is de hal, woonkamer en keuken voorzien van nieuwe vloeren en is de indeling gewijzigd. Een belangrijk verbeterpunt was de verlichting. Er is een nieuw verlichtingsplan gemaakt en gekozen voor bijpassende armaturen. De TV is geplaatst op een maatwerk meubel waar alle elektronica mooi in kan worden weggewerkt.

Het pronkstuk van de begane grond is de nieuwe glazenwand tussen de hal en de woonkamer. De glazenwand zorgt voor veel licht in de hal en geeft de woonkamer meer uitstraling.

Woonhuis 4 te Zoetermeer

In de ogen van de opdrachtgevers was vooral de hal en tussendeur naar de woonkamer een doorn in het oog. Maar tijdens het ontwerpproces werd de wens uitgesproken om de gehele woonkamer een opfrisbeurt te geven.

Als gevolg van deze wens zijn de hal en woonkamer geheel gestukadoord met een prachtig strak resultaat als gevolg. Verder is de hal, woonkamer en keuken voorzien van nieuwe vloeren en is de indeling gewijzigd. Een belangrijk verbeterpunt was de verlichting. Er is een nieuw verlichtingsplan gemaakt en gekozen voor bijpassende armaturen. De TV is geplaatst op een maatwerk meubel waar alle elektronica mooi in kan worden weggewerkt.

Het pronkstuk van de begane grond is de nieuwe glazenwand tussen de hal en de woonkamer. De glazenwand zorgt voor veel licht in de hal en geeft de woonkamer meer uitstraling.

© Blokvorm 2017 - Website & SEO door lourenz ® ontwerpstudio