ARCHITECTUUR

Villa 4 te Reeuwijk

July 28, 2015

De opdrachtgevers vinden het belangrijk dat het maximale gehaald wordt uit hun onlangs aangekochte woning in Reeuwijk. Het vrijstaande woonhuis uit de jaren ’70 is gedateerd en voor de nieuwe eigenaren niet praktisch ingedeeld.

 

Posted in Uncategorized @en | No Comments »


Villa 5 te Benthuizen

July 28, 2015

De opdrachtgevers kregen de kans om het aangrenzende perceel te kopen, waardoor er de mogelijkheid ontstond om de bestaande woning uit te breiden en de tuin te vergroten. Aan de linker zijgevel van het woonhuis wordt een uitbouw gerealiseerd. Op de begane grond ontstaat hierdoor een ruime garage en op de eerste verdieping 2 extra slaapkamers. De uitbouw wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en kleurgebruik als het bestaande woonhuis, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Posted in Uncategorized @en | No Comments »


Villa 6 te Moordrecht

July 28, 2015

De wens van de opdrachtgevers is om de woning iets speciaals mee te geven. Een woning met een aantal eyecatchers en een uniek karakter. De woonkamer is in de huidige situatie duidelijk opgesplitst in een eetgedeelte en een zitgedeelte, dit is veroorzaakt doordat de twee gedeeltes over een ander vloerniveau beschikken en middels twee traptreden met elkaar verbonden/gescheiden zijn. In het ontwerp moeten deze ruimtes beter op elkaar aansluiten. Er is een ovale tafel van ruim vier meter ontworpen die doorloopt over de twee ruimtes en aan de ene kant dient als een eettafel en aan de ander kant dienst doet als bar. Ook de tafelverlichting loopt door in beide ruimtes om dit effect te versterken. Verder wordt er een brede haard geplaatst met natuurstenen ombouw, die de hoogte van de woonkamer extra accentueert. De maatwerk TV meubel, dressoir en trapkast van natuurlijke materialen, het subtiele kleurgebruik en een nieuw verlichtingsplan maken het geheel af.

Posted in Uncategorized @en | No Comments »


© Blokvorm 2017 - Website & SEO door lourenz ® ontwerpstudio