Herindeling interieur Rotterdam

 

Totaal vernieuwde indeling van een bijzondere woning in Rotterdam

 

Wat te doen als je een woning koopt met 4 verdiepingen waar de aanwezige potentie totaal niet wordt benut? Dan is dit het juiste moment om Blokvorm Architectuur in te schakelen!

 

De grootste uitdaging vormt de begane grond. Aan de achterzijde leidt een relatief kleine pui naar de achtertuin. Daarnaast is de ‘voorkamer’ afgesloten van de keuken aan de achterzijde en heeft de woonkamer veel inkijk van voorbijgangers aan de straatzijde. De hele verdieping moet letterlijk en figuurlijk worden opengebroken. De 2 ruimtes moeten worden samengevoegd tot één grote ruimte en de achtergevel moet zoveel mogelijk worden opengebroken. Hierdoor komt er veel meer licht naar binnen en wordt de tuin betrokken het interieur en visa versa. 

 

Ook worden de 1e verdieping en de vide op de 2e verdieping voorzien van een nieuw ontwerp. Elke verdieping krijgt een geheel eigen functie. De begane grond is echt een leefruimte. Hier komt men samen en geniet van elkaars bijzijn en het geserveerde eten. De kinderen kunnen hier spelen naar hartelust. Op de 1e verdieping komt men meer tot rust en kan je je heerlijk terugtrekken en bijkomen van een drukke werkdag. Op de vide op de 2e verdieping kan worden gewerkt met een mooi uitzicht maar er is tevens ruimte voor ontspanning om inspiratie op te doen. Een huis waar iedereen op elk moment van de dag heerlijk kan vertoeven.