Architectenbureau Zoetermeer

 

Blokvorm Architectuur is het architectenbureau in uw regio

 

Altijd uniek en op maat gemaakt!

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

 

Blokvorm Architectuur staat voor ontwerpen in de breedste zin van het woord. Multidisciplinair ontwerpen, van deurkruk tot complexe gebouwen en van kunstwerken tot meubels. Altijd blijven onderzoeken en verkennen wat de mogelijkheden zijn. Streven naar een tijdloos ontwerp met een herkenbare vormtaal.

 

Wij richten ons hoofdzakelijk op de bouw en verbouw van zowel het interieur als het exterieur van uw woning of bedrijfsruimte. Vanaf het schetsontwerp tot en met de volledige begeleiding van het bouwproces kan door ons verzorgd worden.

 

Hiernaast richten wij ons op de ontwikkeling van meubels en producten en zijn wij in staat om al uw specifieke wensen op dit vlak te verwezenlijken. Onze ontwerpen  worden gekenmerkt door een vloeiend lijnen- en lichtspel met een duidelijke routing en oog voor ieder detail. Altijd uniek en op maat gemaakt!

 

Een ontwerp dat optimaal gebruik maakt van haar ruimtelijke kwaliteit en een reactie aangaat met zijn omgeving, zonder te forceren.

 

Innovatie is één van de belangrijkste peilers binnen onze bedrijfsfilosofie. Innoveren is een logisch gevolg van vooruitstrevend ontwerpen en noodzakelijk als je verantwoord en duurzaam wilt bouwen of verbouwen. Door gebruik te maken van moderne technieken en materialen komen we tot nieuwe en verbeterde inzichten, zodat een maatschappelijk verantwoord ontwerp ontstaat.

 

Een ontwerp dat geen afbreuk doet aan haar omgeving, maar juist verrijking geeft. Blokvorm Architectuur is gefascineerd door ‘functionele schoonheid’. Vormgeving die puur voortkomt vanuit gebruikswaarde en techniek en niet uitsluitend voortkomt uit het oogpunt van schoonheid en design.

 

In onze ontwerpen laten we zien hoe de logische samenhang van alle onderdelen zorgt voor een zuivere vorm en functionele schoonheid.

 

Blokvorm Architectuur is gevestigd in Gouda, maar bedient klanten in de hele regio, zoals bijvoorbeeld uit Alphen aan den Rijn, Leiden, Reeuwijk, Rotterdam, Waddinxveen en Zoetermeer. Ook buiten deze regio staan wij uiteraard voor u klaar!

 

Wilt u weten wat wij voor uw woning of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en bekijk onze portfolio!

 

Blokvorm Architectuur