Exterieur ontwerp

Altijd uniek en op maat gemaakt.

Exterieur ontwerp

Blokvorm Architectuur

Blokvorm Architectuur is ook uw ‘buitenhuis’ architect op het gebied van bouwen en verbouwen van uw exterieur. Bent u op zoek naar een uniek en stijlvol exterieurontwerp dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak? Bij Blokvorm Architectuur begrijpen we dat het exterieur van uw woning net zo belangrijk is als het interieur, en daarom staan wij klaar om u te helpen bij het creëren van een prachtig exterieur. Samen met u maken we de vertaalslag naar een verrassend, creatief ontwerp voor uw bestaande of nieuw te realiseren woning. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer..

Hieronder vindt u een overzicht van ons werk.

Wilt u meer zien? Klik dan op de foto’s!

Villa Sydney

Villa soest

Villa te Soest

nieuwbouw grachtenpanden

Nieuwbouw grachtenpanden

Exterieur veranda

Villa 8

3D rendering

Renovatie jaren 70 villa

Blokvorm architectuur exterieur ontwerp villa3

Villa 3 te Gouda

Villa 7 te Reeuwijk

Blokvorm architectuur zakelijk kantoor afscheidshuis

Afscheidshuis

Blokvorm architectuur exterieur ontwerp villa7

Villa 7 te Reeuwijk

Villa 5 uitbreiding woonhuis

Blokvorm architectuur exterieur ontwerp villa5

Villa 5 uitbreiding woonhuis

Exterieur ontwerp mogelijkheden

De ontwerpen van Blokvorm Architectuur worden gekenmerkt door een vloeiend lijnen- en lichtspel met een duidelijke routing en oog voor ieder detail. Een ontwerp dat optimaal gebruik maakt van haar ruimtelijke kwaliteit en een reactie aangaat met zijn omgeving, zonder te forceren. Altijd uniek en op maat gemaakt.

 

Verduurzamen van het bouwproces staat bij ons hoog in het vaandel. Het gebruik van innovatieve bouwmethoden, installaties en materialen met een duurzaam karakter maken onderdeel uit van het integrale ontwerpproces. Hierdoor ontstaat een prachtig eindresultaat met een goed gevoel.

 

Ieder exterieuradvies start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking worden uw wensen betreft het exterieur besproken. Vervolgens bespreken we welk type exterieuradvies bij u past. Dit varieert van een schetsontwerp voor het exterieur van uw huis, uitbouw of bedrijfsruimte tot een volledig 3D-ontwerp.

Het uiteindelijke ontwerp kan uitstekend gecombineerd worden met een interieuradvies, zodat het ontwerp zowel op het gebied van exterieur en interieur één kloppend geheel is.

 

Kortom, voor de verbouwing of uitbreiding van uw huidige woning, de herbestemming van een monumentale gebouw of het realiseren van uw droomvilla bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij ervaring met het exterieur ontwerp van (nieuw te bouwen) villa’s en woonhuizen.

 

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee.

contact