Interieur ontwerp

Altijd uniek en op maat gemaakt.

Interieur ontwerp

Blokvorm Architectuur

U heeft een prachtig huis gekocht waar u trots op bent of woont al in een fijne woning.  U weet wat u mooi vindt, maar wanneer u voor uw eigen (nieuwe) woning aan de slag gaat, blijkt het vaak lastig om uw unieke droomhuis te ontwerpen. Bij Blokvorm Architectuur helpen we u graag. Blokvorm Architectuur heeft de benodigde creativiteit, kennis, vaardigheden en contacten in huis om een prachtig interieur ontwerp voor u te realiseren. Wilt u weten wat we voor uw interieur kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer…

Hieronder vindt u een overzicht van ons werk.

Wilt u meer zien? Klik dan op de foto’s!

Herindeling villa

Herindeling villa te Reeuwijk

Luxe appartement

Herbestemming kantoorruimte tot luxe appartement

Droomkeuken

Droomkeuken

Villa soest

Villa te Soest

upgrade woonhuis

Woonhuis 7 te Capelle aan den IJssel

renovatie woning Gouda

Stadswoning te Gouda

metamorfose interieur woning in Rotterdam

Metamorfose interieur woning in Rotterdam

Blokvorm architectuur interieur ontwerp renovatie dijkwoning

Dijkwoning te Groot-Ammers

Blokvorm architectuur interieur ontwerp woonhuis5

Maatwerk interieur

Blokvorm Architectuur interieur ontwerp villa6

Villa 6 te Moordrecht

Blokvorm architectuur interieur ontwerp villa3

Villa 3 te Gouda

Blokvorm architectuur interieur ontwerp villa2

Villa 2 te Gouda

Blokvorm architectuur interieur ontwerp woonhuis1

Woonhuis 1 te Gouda

Blokvorm architectuur meubel ontwerp

Woonhuis 6 te Gouda

Blokvorm architectuur interieur ontwerp appartement

Appartement 1 te Gouda

Blokvorm architectuur interieur ontwerp

Villa 1 te Reeuwijk

Blokvorm architectuur interieur ontwerp

Boerderij 1 te Ermelo

Interieur ontwerp mogelijkheden

Blokvorm Architectuur is uw interieurarchitect die uw wensen kan vertalen tot een prachtig ontwerp, om van uw huis weer een ‘thuis’ te maken. Met onze inspirerende ideeën en ervaring komen we tot heldere en doordachte ontwerpen. Onze kracht is om een eigentijds concept van uw woning te vertalen in een uitvoerbaar plan die volledig aansluit bij uw wensen. Met een interieurontwerp kijken wij eerst naar uw beschikbare of nog te creëren leefruimte en gezinssamenstelling en gaan dan aan de slag met de indeling van de ruimte. Door vanaf het begin van het proces ons goed in te leven in uw wensen wordt een prachtig eindresultaat gerealiseerd. Altijd uniek en op maat gemaakt!

Zoekt u een interieur ontwerper die uw wensen, dromen en plannen kan vertalen in een prachtig ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak een afspraak voor uw interieur ontwerp

Blokvorm Architectuur ontwerpt en realiseert creatieve & vernieuwende interieurs voor particuliere & zakelijke opdrachtgevers. Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen, ideeën en doelen. Vervolgens wordt er aan de hand van dit gesprek een uitgebreide offerte voor uw interieurontwerp gemaakt. Om het ontwerp voor u visueel te maken, is het ook mogelijk om een 3D visualisatie te realiseren.

Heeft u verhuisplannen, wilt u gaan verbouwen of bent u toe aan een nieuw interieur en bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen als binnenhuisarchitect? Bekijk onze projecten en neem vrijblijvend contact op.

contact