uitbouw woonhuis

Uitbouw woonhuis

 

Fraaie uitbouw van woonhuis met houten gevelbekleding

Villa Reeuwijk

Villa Reeuwijk

 

 

Grondige renovatie van deze prachtige villa in Reeuwijk.

Woonkeuken renovatie

Woonkeuken Delfgauw

 

 

Renovatie van een royale woonkeuken van een jaren 30 villa.

Villa Wassenaar

Villa Wassenaar

 

 

Renovatie van de  begane grond van deze prachtige villa in Wassenaar

Herindeling woning Rotterdam

Herindeling interieur Rotterdam

 

Totaal vernieuwde indeling van een bijzondere woning in Rotterdam

 

Wat te doen als je een woning koopt met 4 verdiepingen waar de aanwezige potentie totaal niet wordt benut? Dan is dit het juiste moment om Blokvorm Architectuur in te schakelen!

 

De grootste uitdaging vormt de begane grond. Aan de achterzijde leidt een relatief kleine pui naar de achtertuin. Daarnaast is de ‘voorkamer’ afgesloten van de keuken aan de achterzijde en heeft de woonkamer veel inkijk van voorbijgangers aan de straatzijde. De hele verdieping moet letterlijk en figuurlijk worden opengebroken. De 2 ruimtes moeten worden samengevoegd tot één grote ruimte en de achtergevel moet zoveel mogelijk worden opengebroken. Hierdoor komt er veel meer licht naar binnen en wordt de tuin betrokken het interieur en visa versa. 

 

Ook worden de 1e verdieping en de vide op de 2e verdieping voorzien van een nieuw ontwerp. Elke verdieping krijgt een geheel eigen functie. De begane grond is echt een leefruimte. Hier komt men samen en geniet van elkaars bijzijn en het geserveerde eten. De kinderen kunnen hier spelen naar hartelust. Op de 1e verdieping komt men meer tot rust en kan je je heerlijk terugtrekken en bijkomen van een drukke werkdag. Op de vide op de 2e verdieping kan worden gewerkt met een mooi uitzicht maar er is tevens ruimte voor ontspanning om inspiratie op te doen. Een huis waar iedereen op elk moment van de dag heerlijk kan vertoeven.  

 

Renovatie rijksmonument Haastrecht

Renovatie rijksmonument Haastrecht

 

Complete renovatie rijksmonument in centrum van Haastrecht

 

Deze voormalige pastorie woning met een statige voorgevel heeft veel karakter en potentie. De woning wordt met respect voor het verleden gerenoveerd en zal worden voorzien van stijlkamers en zal in oude glorie worden teruggebracht. 

 

De woning wordt duurzaam verbouwd en grondig geïsoleerd en voorzien van hedendaags comfort. 

 

Oplevering 4e kwartaal 2020.

Renovatie Lekkerkerk

Renovatie Lekkerkerk

 

De nieuwe eigenaren van deze dijkwoning met heerlijke tuin zijn er dolgelukkig mee. Alleen moet vrijstaande woning flink onder handen worden genomen.

 

Aan de woning is in de loop van de jaren veel verandert en aangepast. De woning is hierdoor erg ‘vol’ geworden. De opdrachtgevers willen graag een ruimtelijker gevoel en een logischere indeling met een nieuw trappenhuis.

 

De woning wordt aan de achterzijde voorzien van een nieuwe pui over 2 verdiepingen. De slaapverdieping wordt geheel opengebroken en krijgt zo de uitstraling van een loft. Een deel van de muren en de gehele bergvliering wordt verwijdert. Hierdoor komen de kapspanten weer mooi te voorschijn en krijgt de woning er veel karakter en sfeer voor terug.

 

Oplevering 4e kwartaal 2020

nieuwbouw grachtenpanden

Nieuwbouw grachtenpanden

 

Het ontwerp van twee nieuwbouwpanden.

 

Dit project maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van twee bestaande panden.

 

Het ontwerp met zowel karakteristieke als moderne kenmerken geeft de panden een monumentale uitstraling. De panden krijgen hierdoor een geheel eigen karakter maar passen toch uitstekend in hun omgeving.

 

Op elke woonlaag wordt een appartement gerealiseerd.

renovatie Moordrecht

Renovatie Moordrecht

 

Renovatie vrijstaand woonhuis met royale uitbreiding te Moordrecht.

 

De gehele begane grond krijgt een nieuwe indeling en routing. Waar voorheen vooral het accent lag op de voorzijde van de woning, wordt in het nieuwe ontwerp vooral de aandacht gevestigd op de achterzijde met vrij zicht.

 

Aan de achterzijde van de woning wordt ook flink uitgebreid zodat er voldoende ruimte ontstaat voor ondermeer een prachtige woonkeuken.

 

De bovenverdieping krijgt ook een complete update en wordt voorzien van een extra slaapkamer en een nieuwe badkamer.

 

De woning wordt zowel aan de binnen-/ als de buitenzijde getransformeerd tot een sfeervolle woning.

 

Verwachte oplevering bouwproject 2e kwartaal 2020.