Blokvorm architectuur meubel ontwerp tvmeubel

Maatwerk design TV meubel

 

Dit TV meubel is in opdracht van de klant ontworpen door Blokvorm Architectuur®

 

De mensen wilde graag een betere onderverdeling in de woonkamer tussen de kinderhoek en de zitruimte. Een permanent muurtje plaatsen leek hun niet de ideale oplossing, maar wat dan wel?! Al snel was de oplossing gevonden door een maatwerk meubelstuk te ontwerpen met een semi permanente karakter. In dit meubelstuk moet alle multimedia apparatuur worden weggewerkt. Ook de TV moet aan het oog kunnen worden onttrokken, wanneer deze niet wordt gebruikt.

 

Om het maatwerk meubel een speels uiterlijk mee te geven, is in het ontwerp gekozen voor het gebruik van meerdere volumes met verschillende kleuren en materialen. Er is gebruik gemaakt van 2 soorten fineer met een mooie structuur en spuitwerk in een warm grijze teint. Het speelse karakter wordt extra versterkt door de volumes onderling van elkaar te laten verspringen en de muur mee te nemen in het ontwerp. Een ‘kijkvenster’ tussen de muur en de maatwerk TV meubel bevorderd de interactie tussen de kinderhoek en de zithoek.

 

Bent u op zoek naar een meubel maar heeft u de juiste nog niet gevonden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.