Showroom interieur

 

Renovatie interieur showroom

Na jarenlang trouwe dienst was de voormalige showroom toe aan vervanging. Het moest weer een frisse, moderne en uitnodigende showroom worden.

De wens van de opdrachtgever is om een open karakter in de showroom te creëren en optimaal gebruik te maken van het aanwezige daglicht.

 

Wat is er veranderd?

Een nieuwe routing was noodzakelijk om de klant optimaal te kunnen bedienen en op subtiele wijze richting te geven in de showroom. Hierbij hebben we gekozen voor een combinatie van ronde lijnen, vrijstaande wanden en houten staanders, die alle leiden naar één punt, de kern of wel het centrum.

Vanuit dit punt heb je een prachtig overzicht over de gehele ruimte. Deze combinatie geeft een vloeiende beweging weer en zorgt voor een speels ritme in de showroom. De deuren worden zo zeer fraai tentoongesteld en uitgelicht en verleidt de mensen tot aanschaf van het product.

Door gebruik te maken van veel hout wordt er verwezen naar de kernactiviteit van de opdrachtgever. Ze zijn namelijk leverancier van hout en andere bouwmaterialen.

 

Maatwerk

Door het toepassen van een technisch vernuftige waaier van hout en staal kunnen heel veel deuren worden geshowd zonder dat de ruimte het open karakter verliest. Deze waaier zorgt ervoor dat je de deur kan uitschuiven om deze goed te kunnen bekijken, om vervolgens weer automatisch terug te laten rollen.

Om het maximale uit het pand te halen zijn de plafonds verwijderd zodat er een prachtige verbinding ontstaat met de 1e verdieping. De aandacht wordt als het ware naar boven getrokken.

Ook zijn er voldoende plekjes gecreëerd om even lekker te zitten, opdrachten te bespreken met de adviseur of een lekker bakje koffie te drinken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!