Herbestemming kantoorruimte tot luxe appartement

 

Prachtig transformatie van kantoorruimte tot royale appartement

 

Het is al weer het tweede project wat we voor deze opdrachtgevers mogen uitvoeren. Hoe leuk is dat!

 

De opdrachtgevers kregen de mogelijkheid om de gehele ruimte naar eigen inzicht in te delen. De bewoners zijn erg gesteld op een modern interieur met een strakke afwerking en materiaalgebruik. Alle ruimtes lopen mooi in elkaar over en stralen een serene sfeer uit, dit wordt versterkt door de grijze gietvloer.

 

In de royale woonkamer is tevens de keuken en de eetruimte gesitueerd. Het grote, ronde vloerkleed zorgt voor een intieme zithoek. De eettafel vormt een subtiele overgang tussen de zithoek en de keuken. De kastenwand in de keuken kan tijdens het koken geheel worden geopend en keurig worden afgesloten als er niet gekookt wordt. Hierdoor ontstaat een rustig beeld en gaat de keuken mooi op in de ruimte. De schuifdeuren die toegang geven tot de woonruimte kunnen worden weggeschoven in de wanden. Verder is de verlichting geheel te bedienen via de huisautomatisering. De verlichting zorgt er tevens voor dat de kunstwerken aan de wand prachtig worden aangelicht.

 

Dezelfde stijl is in de overige slaapkamers, badkamers en toiletten doorgevoerd waardoor een mooi harmonieus geheel is ontstaan.