Herindeling villa te Reeuwijk

 

Modernisering en herindeling van een vrijstaande villa te Reeuwijk

 

De bestaande layout van de woning was gedateerd en sluit niet meer aan bij de huidige woonwensen. De opdrachtgevers hadden een grote wens om de keuken meer te betrekken bij de woonkamer. Door het open karakter wat hierdoor is ontstaan en het creëren van meerdere zitjes en hoekjes, heeft iedereen zijn eigen plekje en is er altijd interactie mogelijk.

 

De woonkamer en de keuken zijn mooi met elkaar verbonden door een gerealiseerde doorbraak in de tussenmuur. Hier is een stalen pui in geplaatst zodat de keuken ook subtiel af te sluiten is van de woonkamer. De woonkeuken is voorzien van een fraaie maatwerk keuken met gebruik van mooie materialen.

 

Verder was het voor de mensen belangrijk om een aparte werkruimte op de begane grond te realiseren. De ruimte waar de voormalige keuken was gesitueerd is nu ingericht als kantoorruimte voor beide opdrachtgevers. Een ruimte waar gewerkt en ontspannen kan worden.

 

In de woonkamer is een mooie tunnelhaard gerealiseerd welke voor warmte en gezelligheid zorgt, voor zowel de zitkamer als de eetkamer. 

 

In de achtergevel zijn alle puien vervangen om zoveel mogelijk vrij zicht te realiseren over de fraaie natuur en waterpartijen.

 

Kortom een fantastische plek om te wonen en te genieten.