Herindeling villa

Herindeling villa te Reeuwijk

 

Modernisering en herindeling van een vrijstaande villa te Reeuwijk

 

De bestaande layout van de woning was gedateerd en sluit niet meer aan bij de huidige woonwensen. De opdrachtgevers hadden een grote wens om de keuken meer te betrekken bij de woonkamer. Door het open karakter wat hierdoor is ontstaan en het creëren van meerdere zitjes en hoekjes, heeft iedereen zijn eigen plekje en is er altijd interactie mogelijk.

 

De woonkamer en de keuken zijn mooi met elkaar verbonden door een gerealiseerde doorbraak in de tussenmuur. Hier is een stalen pui in geplaatst zodat de keuken ook subtiel af te sluiten is van de woonkamer. De woonkeuken is voorzien van een fraaie maatwerk keuken met gebruik van mooie materialen.

 

Verder was het voor de mensen belangrijk om een aparte werkruimte op de begane grond te realiseren. De ruimte waar de voormalige keuken was gesitueerd is nu ingericht als kantoorruimte voor beide opdrachtgevers. Een ruimte waar gewerkt en ontspannen kan worden.

 

In de woonkamer is een mooie tunnelhaard gerealiseerd welke voor warmte en gezelligheid zorgt, voor zowel de zitkamer als de eetkamer. 

 

In de achtergevel zijn alle puien vervangen om zoveel mogelijk vrij zicht te realiseren over de fraaie natuur en waterpartijen.

 

Kortom een fantastische plek om te wonen en te genieten.

 

Luxe appartement

Herbestemming kantoorruimte tot luxe appartement

 

Prachtig transformatie van kantoorruimte tot royale appartement

 

Het is al weer het tweede project wat we voor deze opdrachtgevers mogen uitvoeren. Hoe leuk is dat!

 

De opdrachtgevers kregen de mogelijkheid om de gehele ruimte naar eigen inzicht in te delen. De bewoners zijn erg gesteld op een modern interieur met een strakke afwerking en materiaalgebruik. Alle ruimtes lopen mooi in elkaar over en stralen een serene sfeer uit, dit wordt versterkt door de grijze gietvloer.

 

In de royale woonkamer is tevens de keuken en de eetruimte gesitueerd. Het grote, ronde vloerkleed zorgt voor een intieme zithoek. De eettafel vormt een subtiele overgang tussen de zithoek en de keuken. De kastenwand in de keuken kan tijdens het koken geheel worden geopend en keurig worden afgesloten als er niet gekookt wordt. Hierdoor ontstaat een rustig beeld en gaat de keuken mooi op in de ruimte. De schuifdeuren die toegang geven tot de woonruimte kunnen worden weggeschoven in de wanden. Verder is de verlichting geheel te bedienen via de huisautomatisering. De verlichting zorgt er tevens voor dat de kunstwerken aan de wand prachtig worden aangelicht.

 

Dezelfde stijl is in de overige slaapkamers, badkamers en toiletten doorgevoerd waardoor een mooi harmonieus geheel is ontstaan.

Droomkeuken

Droomkeuken

 

Realisatie droomkeuken

 

De opdrachtgevers hadden nadrukkelijk de wens om een woonkeuken te realiseren waar je een groot gedeelte van de dag heerlijk in kan verblijven. Een droomkeuken die perfect aansluit bij de wensen en de smaak van de bewoners.

 

De keuken heeft een authentieke, bourgondische sfeer gekregen met stoere en sfeervolle materialen. Er is gebruik gemaakt van wagonhouten frontdelen, waarvan de nerven zijn opgeborsteld. De kasten zijn te openen met stoere, gebutste meubelgrepen. Het natuurstenen aanrechtblad heeft met een gefrijnde randafwerking.

 

Op de vloer liggen Portugese tegels en op de wand witte handvorm tegels. Hoewel de keuken een authentieke uitstraling heeft, is de keuken voorzien van alle gemakken en moderne apparatuur, zonder dat het afbreuk doet aan de sfeer.

 

De sfeer van de keuken is geheel doorgevoerd tot in de bijkeuken en het toilet en vormen samen een harmonieus geheel.

 

Voor deze mensen is de droomkeuken werkelijkheid geworden.

Villa soest

Villa te Soest

 

Transformatie woonhuis naar een hoger segment

 

De opdrachtgevers van deze woning in Soest hadden grote plannen en een flinke wensenlijst. De woning met de huidige indeling voldeed niet meer aan hun wensen. De keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde dienden te worden omgedraaid, zodat de woonkeuken het kloppend hart van de woning zou worden. Verder moest de bestaande uitbouw worden verwijderd en flink worden uitgebreid, zodat er een slaapkamer met badkamer op de begane grond kon worden gerealiseerd met uitzicht over de fraaie tuin. 

 

Zowel bij de uitbouw als bij het interieur van de verbouwing is veel aandacht besteed aan de afwerking. Alles is tot in het detail getekend zodat er een mooi en uitgebalanceerd geheel is ontstaan. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen met een fraaie textuur. Er is gebruik gemaakt van van stoere materialen zoals hout, beton, staal en leer. Hierdoor krijgt het interieur veel sfeer met een verfijnde stoere en industriële uitstraling. 

 

De woning is verder voorzien van veel comfort zoals vloerverwarming onder de fraaie keramische vloer en is bijna alles te bedienen via domotica. Een project waar wij met een goed gevoel op terugkijken. Een goede communicatie met zowel de aannemer als de klanten wat resulteerden in een prachtig eindresultaat.

upgrade woonhuis

Woonhuis 7 te Capelle aan den IJssel

 

Upgrade woonhuis

 

Deze royale woning wordt met veel plezier bewoond door de opdrachtgevers. De begane grond was alleen toe aan een modernisering. De wensen van de bewoners waren duidelijk. Meer openheid, licht en ruimte. Een andere wens was om de keuken te voorzien van een kookeiland.

 

Om dit te bewerkstellig was een nieuwe indeling en interieur noodzakelijk. De ruimte moest letterlijk worden open gebroken. Er is een vide gerealiseerd zodat er veel ruimte en licht in de woonkamer kan binnentreden. Hierdoor is er een mooie verbinding ontstaan tussen de woonkamer en de werkkamer op de vide. Verder is de ombouw van de trap en de tussenruimte met toilet en kastruimte geheel weggebroken. Hierdoor is een prachtige interactie is gerealiseerd tussen de woonkamer en de keuken. Het toilet is verplaatst naar de aanpandige garage.

 

De maatwerk keuken met kookeiland was niet eenvoudig te realiseren in verband met de beperkte breedte van de keuken. Als oplossing is gekozen om de kastenwand met apparatuur weg te werken in de draagmuur tussen de keuken en de garage, zodat er een prima ruimte is ontstaan om het keukeneiland met aangrenzende tafel te kunnen situeren.

 

Verder is de entree voorzien van een nieuwe tussendeur in de vorm van een glazenpui en een maatwerk garderobe kast. Ook de TV-hoek is voorzien van een maatwerk meubel. 

 

De woonkamer heeft de beschikking over een heerlijk gashaard en is in zijn geheel strak afgewerkt met stuc. Het nieuwe lichtplan, gekoppeld aan domotica, maakt de sfeer helemaal af. De woning heeft door dit alles een enorme upgrade ondergaan en voldoet hierdoor weer helemaal aan alle wensen van de bewoners.

 

renovatie woning Gouda

Stadswoning te Gouda

 

Karakteristieke stadswoning met compleet nieuw ontwerp en indeling

 

Een karakteristieke woning op een prachtige plek in Gouda gelegen nabij een statig park en het oude centrum van Gouda. De opdrachtgevers zijn verliefd op deze plek en de heerlijke tuin. Alleen de indeling van het huis voldoet geheel niet meer aan hun gezinssituatie: een gezin met twee jonge kinderen.

 

De woning is in het verleden een aantal keer gewijzigd en uitgebreid, waardoor een onlogische indeling is ontstaan en alles erg ‘hokkerig’ aanvoelt. Aan ons de opdracht om de woning om te toveren tot woning die weer logisch aanvoelt en de noodzaak om te verhuizen wegneemt. 

 

Het vloerplan van de woning moest als gevolg hiervan helemaal worden omgegooid. De grootste winst is het verplaatsen van het trappenhuis, zodat je veel beter uitkomt op de 1e verdieping en de trap minder in de weg staat op de begane grond. Alleen de woonkamer is op de zelfde plek gebleven en de overige ruimtes hebben allemaal een andere functie gekregen.

 

De ouderslaapkamer met eigen badkamer is bijvoorbeeld naar beneden verplaatst, waardoor de kinderen boven een eigen verdieping hebben gekregen met geweldige slaapkamers en een eigen badkamer. De slaapkamers beschikken over een slaapverdieping om het extra gezellig te maken. 

 

De keuken heeft ook een andere plek gekregen en is door het nieuwe kozijn met openslaande deuren in de zijgevel erg licht en goed toegankelijk geworden. Het vormt hiermee het kloppende hart van het huis met toegang tot de heerlijke tuin. 

 

Ook de buitenzijde is voorzien van een nieuw kleurenpallet waardoor het exterieur ook helemaal up to date is. De opdrachtgevers zijn dolenthousiast en voelen zich weer helemaal thuis. Wat hen vooral opvalt, is hoe logisch alles aanvoelt en hoe comfortabel dezelfde ruimte is met een geheel nieuwe indeling. Ze kunnen zich haast niet meer voorstellen hoe het voorheen was.

metamorfose interieur woning in Rotterdam

Metamorfose interieur woning in Rotterdam

 

Upgrade interieur met maatwerk meubels

 

De wens van de opdrachtgevers was glashelder. De woonkamer en keuken moesten één geheel gaan vormen en de keuken moest worden voorzien van een heerlijke wijnbar met een opbergruimte voor wijnflessen en een wijnklimaatkast. 

 

Er is gekozen voor maatwerk meubels waardoor de bar naadloos aansluit bij de bestaande keuken en er mooie bijpassende eetkamertafel is gerealiseerd. De bar heeft ook een balk waar je relax je voeten op kan neerzetten zodat je in alle rust en stijl van een wijntje kan genieten. De bar is verder voorzien van een ‘onzichtbare’ lade met elektra aansluitingen om je apparatuur in op te laden. De bergvakken voor de wijnflessen kunnen naar wens worden verlicht met elke denkbare kleur. De wijnklimaatkast is voorzien van 2 temperatuurzones en zorgt voor een fles wijn op de perfecte temperatuur. 

 

Verder is de woonkamer voorzien van een nieuw lichtplan met bijbehorende verlichting en kleurenschema. De zelfde stijl van de wijnbar is doorgetrokken naar de eetkamertafel en de rest van de woonkamer. Laat het genieten maar beginnen! 

Blokvorm architectuur interieur ontwerp renovatie dijkwoning

Dijkwoning te Groot-Ammers

 

Karakteristieke dijkwoning

 

Deze woning deed in het verleden dienst als winkelpand met bovenwoning en was hard toe aan een grondige renovatie. Om het winkelpand om te toveren tot een heerlijke woning is de gehele indeling omgegooid. 

 

De woning is voorzien van een nieuw trappenhuis met een vide en veel daglicht. De trap is op een andere plek dan de originele trap gesitueerd, waardoor de ruimte veel beter in te delen was. 

 

Op de 1e verdieping zijn de slaapkamers en de badkamer gesitueerd. In de benedenverdieping zijn 2 hele royale ruimtes gesitueerd met toegang tot de tuin.

 

De voormalige winkel op dijkniveau doet nu dienst als woonlaag met woonkamer, woonkeuken en werkkamer. Voor het materiaalgebruik is gekozen voor gerookte eikenhout gecombineerd met een betonlook gietvloer, een zwarte keuken met een RVS aanrechtblad en groene accent wanden. Deze stoere materialen en kleuren geven de woning veel karakter en sfeer. 

 

Het is fijn dat de bewoners openstonden voor grote aanpassingen, zodat het hun droomhuis is geworden. Bedankt voor het vertrouwen!

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp woonhuis5

Maatwerk interieur

 

Prachtig gerenoveerde en modern vormgegeven interieur

 

De opdrachtgevers zijn de eerste bewoners van het pand en wonen er met veel plezier. Na uitvoerig te hebben rondgekeken naar een andere woning in de omgeving hebben ze toch besloten om te blijven, maar dan moest de woning wel helemaal worden aangepast aan hun huidige woonwensen.

 

De woning is in zijn geheel gemoderniseerd en voorzien van een nieuw interieur. De bewoners hadden de wens om de woning te voorzien van een strak interieur met behoud van een huiselijke sfeer.

 

De woonkamer is ondermeer voorzien van een strakke gashaard en maatwerk kasten. De vloer is uitgevoerd in een gietvloer en de wanden zijn strak afgewerkt met stuc. Het kleurpallet is voorzien van rustige natuurlijke tinten met af en toe een accent okergeel. Verder is het verlichtingsplan geheel gewijzigd en voorzien van led armaturen en aangesloten middels domotica. Hierdoor is het mogelijk om de vele kunstwerken goed uit te lichten en komen ze mooi tot hun recht.

 

Het grote ronde vloerkleed zorgt voor een intieme zithoek. Alle deuren zijn vernieuwd en voorzien van modern hang- en sluitwerk. Verder zijn de badkamer en de toiletruimtes vernieuwd en alle vloer-, raam- en wandafwerking vervangen. De woning heeft door dit alles een enorme upgrade ondergaan en voldoet hierdoor weer helemaal aan de wensen van de bewoners.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm Architectuur interieur ontwerp villa6

Villa 6 te Moordrecht

 

Optimalisatie interieur dat voldoet aan de wensen van de klant

 

De wens van de opdrachtgevers is de woning iets speciaals mee te geven, een optimalisatie van het interieur. Een woning met een aantal eyecatchers en een uniek karakter.

 

De woonkamer is in de huidige situatie duidelijk opgesplitst in een eetgedeelte en een zitgedeelte. Dit is veroorzaakt doordat de twee gedeeltes over een ander vloerniveau beschikken en middels twee traptreden met elkaar verbonden/gescheiden zijn. In het ontwerp moeten deze ruimtes beter op elkaar aansluiten.

 

Er is een ovale tafel van ruim vier meter ontworpen die doorloopt over de twee ruimtes en aan de ene kant dient als eettafel en aan de ander kant dienst doet als bar. Ook de tafelverlichting loopt door in beide ruimtes om dit effect te versterken. Verder wordt er een brede gashaard geplaatst met natuurstenen ombouw, die de hoogte van de woonkamer extra accentueert. Het maatwerk TV meubel, dressoir en trapkast van natuurlijke materialen, het subtiele kleurgebruik en een nieuw verlichtingsplan maken het geheel af.

 

Om de gewenste sfeer in de woonkamer te kunnen beïnvloeden is op een aantal plaatsen gekozen voor een RGB ledstrip, waarvan de lichtkleur en lichtsterkte op afstand is te beïnvloeden door middel van een app.

 

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp villa3

Villa 3 te Gouda

 

Modernisering interieur villa

 

De ligging van de villa is aan de Hollandse IJssel te Gouda. Het uitzicht van de villa biedt aan de ene zijde prachtig uitzicht over de IJssel en aan andere zijde over de landerijen.

 

Nadat het exterieur geheel is gerenoveerd onder onze leiding en naar ons ontwerp, moest ook het interieur worden gemoderniseerd en levensloopbestendig worden gemaakt. Hierbij moet ondermeer worden gedacht aan een liftinstallatie en vergroten/herindeling van bepaalde ruimtes. Aan de zichtlijnen is binnen het ontwerp veel aandacht besteed, waardoor interessante doorkijkjes ontstaan zonder de privacy aan te tasten.

 

Bij de nieuwe entree is er bijvoorbeeld voor gekozen om een lichtstraat toe te passen, om zodoende een mooie lichtinval te realiseren en het daglicht tot diep in het huis te laten schijnen. In de woning is gekozen voor rustige en natuurlijke tinten die naadloos aansluiten op de tuin.

 

In het ontwerp worden strakke lijnen afgewisseld met organische vormen, waardoor een interessant lijnenspel ontstaat.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp villa2

Villa 2 te Gouda

 

 

Modernisering en renovatie van een jaren ’30 herenhuis

Een royaal vrijstaande herenhuis gelegen in een jaren ’30 wijk in Gouda. De woning is in het verleden gebruikt als huisartsenpraktijk gecombineerd met woonhuis. Het gedateerde woonhuis had als gevolg hiervan de beschikking over twee entrees en meerdere toiletgroepen op de begane grond.

 

De nieuwe eigenaren gaven de volgende opdracht mee: ontwerp een sfeervol woonhuis met een nieuwe indeling/routing en voorzie de gehele woning van modern wooncomfort.

 

De gehele woning is voorzien van dubbelglas, dakisolatie en vloerisolatie en er is een nieuwe CV en luchtbehandelinginstallatie geïnstalleerd, zodat het energie verbruik drastisch zal dalen.

 

Op de begane grond moest veel worden gewijzigd. In de loop van de jaren was hier veel uitgebouwd ten behoeve van de huisartsenpraktijk. Deze ruimte moet op een logische wijze worden ‘teruggeven’ aan de woonruimte. De wachtkamer in de zijuitbouw kreeg meerdere nieuwe functies zoals TV-, computer-, hobby-, en pianokamer en is toegankelijk gemaakt d.m.v. openslaande deuren in een nieuw gecreëerde muuropening.

 

De originele Bruynzeel keuken uit 1936 was te klein en laag om te kunnen functioneren als moderne keuken. De ruimte is sfeervol omgebouwd als waskamer met behoud van het keukenblok.

 

De nieuwe keuken is gesitueerd in de achteruitbouw, waar vroeger de huisarts zijn kantoor hield. Een fraaie keuken voorzien van een gezellig schiereiland met bar en zicht op de achtertuin.

 

Op de 1e verdieping is een nieuwe badkamer ontworpen met inloopdouche en dubbele wastafel. Aan de voorzijde is een slaapkamer gesitueerd met nieuwe inloopkast, klein balkon en een haard. De plafonds zijn vervangen en voorzien van sierlijst. Aan de achterzijde is de 2e royale kamer gesitueerd.

 

Met de typisch steile jaren ’30 trap bereik je de zolder. Deze is geheel vernieuwd. De ruimte is voorzien van 2 slaapkamers, 2e badkamer, bergvliering, CV-ruimte en een speelzolder(boven een slaapkamer).

 

Dit prachtige herenhuis heeft ondanks zijn enorme formaat een knusse en intieme woonsfeer gekregen. Een heerlijk huis om met een gezin in te wonen. Ondanks dat de woning van top tot teen verbouwd is, heeft de woning een meer jaren ’30 gevoel gekregen dan dat de woning voor de verbouwing had.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp woonhuis1

Woonhuis 1 te Gouda

 

Modernisering woonhuis

 

met speciaal op maat gemaakte meubels van Blokvorm Architectuur

 

Ondanks de jonge leeftijd van dit woonhuis was het interieur gedateerd en ontbrak de sfeer en logische samenhang tussen de verschillende ruimten.

 

De opdrachtgevers hadden een duidelijke boodschap. Creëer een modern interieur met oog voor detail en sfeer. De opdrachtgevers hechten veel waarde aan het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen met het daarbij behorende afwerkingsniveau.

 

De sfeer in een modern interieur gaat meer dan eens verloren in een afstandelijk en onbehaaglijk ontwerp. Om dit te verkomen is in het ontwerp veel aandacht besteed aan het verlichtingsplan, materiaalgebruik en het laten ontstaan van interactie tussen de verschillende functies binnen de woning.

 

De keuken is als gevolg hiervan opengebroken om zo licht, ruimte en de verbinding met de eetkamer te creëren. De woonkamer is opgesplitst door een ‘zwevende’ scheidingswand met grote tunnelhaard. Hierdoor wordt de interactie tussen woonkamer en eethoek teruggebracht en krijgen de afzonderlijke ruimtes weer de juiste verhouding en de daarbij behorende intieme sfeer en karakter. De moderne keuken met schiereiland, bar en prachtige raampartij tot aan de vloer complementeert het geheel.

 

Veel van de meubels zijn in beheer van BLOKVORM ontworpen en ontwikkeld.

 

Ondanks de zeer ruime woonkamer, slaapkamers en garage, was er een gebrek aan bergruimte. Door meerdere inloopkasten en kastwanden te creëren en de dubbele garage een multifunctionele functie toe te kennen, wordt dit gebrek omgezet van een zwak naar een sterk punt.

 

De indeling op de 1everdieping is ook opnieuw ingedeeld. Hierdoor ontstaat ruimte voor kasten, bergruimte en een royale badkamer. De sfeer van de begane grond is doorgetrokken naar zowel de 1e als de 2e verdieping.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur meubel ontwerp

Woonhuis 6 te Gouda

Upgrade en restyling van woning

 

De wens van de bewoners is om meer eenheid in de woning te creëren zodat er meer rust ontstaat. Voldoende bergruimte was ook een belangrijk punt van aandacht.

 

Allereerst is de entree vergroot en is een verlaagde plafond verwijderd. Door een grote glazen tussendeur te plaatsen tussen de hal en de woonkamer komt er nu heel veel daglicht binnen. Een op maat gemaakte garderobekast zorgt voor een mooie afwerking met een chique uitstraling.

 

Vervolgens is de woonkamer opnieuw ingedeeld en voorzien van maatwerk meubels speciaal ontworpen door Blokvorm Architectuur®. Deze meubels zijn prachtig geïntegreerd in de woning en zorgen voor veel rust, sfeer en ruimte. De TV-kast is een bijzonder maatwerk meubel. Deze is prachtig rondom een muur vormgegeven en de TV is hierin subtiel weggewerkt middels een TV-lift.

 

Tenslotte is er een nieuw lichtplan uitgevoerd zodat er een juiste verdeling van het licht ontstaat en alle plekken in huis beschikken over de juiste verlichting.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp appartement

Appartement 1 te Gouda

 

Stijlvol appartement met diverse functies

 

De wens van de opdrachtgever is om in dit appartement wonen en werken mooi met elkaar te verenigen.

 

De royale woonkamer is subtiel onderverdeeld in een woon- en werkgedeelte door middel van een room divider annex sfeerhaard. Het speciaal hiervoor ontworpen meubelstuk doet tevens dienst als servieskast.

 

Ook de werkhoek en de eetkamertafel is speciaal voor de opdrachtgever ontworpen en vervaardigd.

 

Het verlichtingsplan is voorzien van domotica en kan zodoende handmatig als ook met mobiel of tablet bediend en afgesteld worden.

 

Een ontwerp dat perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en zowel goed functioneert als kantoor en als woonhuis.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp

Villa 1 te Reeuwijk

 

Upgrade villa

 

met een unieke ligging aan de Reeuwijkse Plassen.

 

De bestaande situatie op de eerste verdieping van deze villa sluit niet meer aan bij de wensen van de huidige bewoners.

 

Deze verdieping is een plek waar de bewoners intensief gebruik van maken. Elk met zijn of haar eigen wensen.

 

Wat is er gebeurd?

Het ontwerp vertoont zowel moderne als karakteristieke kenmerken.

Een verdieping met veel licht, karakter en hedendaags comfort en luxe.

Een ontwerp waar iedereen zichzelf in terug kan vinden en uitstekend aansluit bij de wensen van de bewoners.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp

Boerderij 1 te Ermelo

 

Prachtig gelegen karakteristieke rietgedekte woonboerderij te Ermelo.

 

Het bestaande ontwerp is geheel gewijzigd om aan de wensen van de opdrachtgevers te voldoen.

 

De leefruimtes zijn meer gericht op de tuin en het zuiden. Er zijn openslaande deuren aangebracht zodat de tuin en omgeving veel meer betrokken worden bij de woning. De gehele woning is voorzien van modern wooncomfort en natuurlijke materialen.

 

De gehele routing is gewijzigd en het trappenhuis verplaatst. Hierdoor is een veel logischere indeling ontstaan met veel meer sfeer. Op de begane grond zijn alle faciliteiten aanwezig. De bovenverdieping is geschikt gemaakt voor zowel de kinderen als logees.

 

Het exterieur is voorzien van een nieuwe rieten kap en extra gevelopeningen. Tevens is het voorzien van een nieuw kleurenschema.

 

In het nieuwe ontwerp is optimaal gebruik gemaakt van de ruimtelijke kwaliteit van de woonboerderij en haar omgeving.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!