Villa Sydney

 

Rietgedekte villa met bijgebouw

maatwerk TV meubel

Maatwerk TV meubel

 

Een bijzonder ontwerp van deze maatwerk TV meubel. Naast het feit dat het meubelstuk uiteraard ruimte biedt aan de tv en bijbehorende elektronica, is het maatwerk meubel voorzien van een geïntegreerde zithoek. Hoe leuk is dat!

 

Een hoekje waar je heerlijk kan ontspannen, muziek luisteren of een boek lezen. De zachte stoffering heeft de zithoek extra comfort en een gezellige uitstraling. Onder de bank is een nis gemaakt waar de poes gezellig in kan liggen. Aan iedereen is gedacht bij het realiseren van het ontwerp!

 

Het TV meubel is een prachtige aanvulling op het overige maatwerk en sluit naadloos aan bij het overige interieur.

 

Bent u ook op zoek naar een maatwerk meubel die speciaal aan uw wensen voldoet? Uniek en op maat gemaakt! Neem dan contact met ons op.

Maatwerk boekenkast

Maatwerk boekenkast

 

Bij het realiseren van het ontwerp van deze maatwerk boekenkast waren een paar punten belangrijk voor de opdrachtgevers. De boekenkast moest voorzien worden van een bepaald aantal strekkende meter boekenplank, om zoveel mogelijk boeken kwijt te kunnen. Eén plank moest hoger worden dan de andere planken om de grote boeken kwijt te kunnen. 

 

Omdat de kast op een prominente plek in de woonkamer komt is het belangrijk dat het een ‘luchtig’ ontwerp zou worden. Subtiel en licht qua uitstraling. Hiervoor is gekozen voor een ontwerp met een open karakter en gebruik van materialen met een slanke dimensionering.
 

Het gebruik van eiken houten en een stalen frame is hiervoor heel geschikt en komt mooi terug in het overige interieur. 

 

De boekenkast is een geweldige aanvulling op het interieur en heeft een stijlvolle uitstraling. 

 

Bent u ook op zoek naar een maatwerk meubel die speciaal aan uw wensen voldoet? Uniek en op maat gemaakt! Neem dan contact met ons op.

Herontwikkeling kavel

Herontwikkeling kavel

 

De bestaande vrijstaande woning met garage wordt gesloopt en vervangen door vrijstaande woning landelijke stijl.

 

Naast de situering en het ontwerp van deze woning wordt gekeken naar de mogelijkheid van een bed&breakfast locatie op het overige terrein.

Ontwerp uitbouw landelijk gelegen villa

Ontwerp uitbouw landelijk gelegen villa

 

De uitbreiding wordt gerealiseerd aan de achterzijde van deze vrijstaande woning.

 

De tuinkamer geeft de bewoners meer mogelijkheden om de verdieping op verschillende manieren te gebruiken.

 

Iedereen krijgt hierdoor zijn gewenste plek voor werk of ontspanning.

 

De tuinkamer geeft een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving.

Volledige renovatie karakteristieke woning

Volledige renovatie karakteristiek woning

 

Karakteristieke hoekwoning welke geheel moet worden gerenoveerd en verduurzaamd.

 

De oude uitbreiding en opbouw worden afgebroken en vervangen door een grote uitbouw op de begane grond en een opbouw op de 1e verdieping. De nieuwe uitbreiding sluit mooi aan bij de bestaande bouw en is gericht op de buitenruimte.

 

De woning wordt uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, zodat de woning weer voldoet aan de huidige eisen. Zo kan er weer heerlijk van worden genoten door de huidige bewoners.

Ontwerp inloopkast

Ontwerp inloopkast

 

In dit schetsontwerp wordt gekeken om de ruimte onder de schuine kap zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

De maatwerk kast wordt voorzien van verlichting om zo alles goed van elkaar te kunnen onderscheiden en een chique uitstraling te creëren.

3D ontwerp balkon

Ontwerp balkon

 

Het royale balkon maakt het mogelijk om vanuit je woonkamer makkelijk buiten te kunnen genieten van bijvoorbeeld een ontbijtje of een drankje en geeft eenvoudig toegang tot de achtertuin.

Veranda

Veranda

 

Het ontwerp van een royale veranda met een louvredak voor extra daglicht.

 

Een buitenruimte waar de woonkamer overloopt in een plek waar men heerlijk kan loungen, koken en tafelen.  

Herindeling villa

Herindeling villa te Reeuwijk

 

Modernisering en herindeling van een vrijstaande villa te Reeuwijk

 

De bestaande layout van de woning was gedateerd en sluit niet meer aan bij de huidige woonwensen. De opdrachtgevers hadden een grote wens om de keuken meer te betrekken bij de woonkamer. Door het open karakter wat hierdoor is ontstaan en het creëren van meerdere zitjes en hoekjes, heeft iedereen zijn eigen plekje en is er altijd interactie mogelijk.

 

De woonkamer en de keuken zijn mooi met elkaar verbonden door een gerealiseerde doorbraak in de tussenmuur. Hier is een stalen pui in geplaatst zodat de keuken ook subtiel af te sluiten is van de woonkamer. De woonkeuken is voorzien van een fraaie maatwerk keuken met gebruik van mooie materialen.

 

Verder was het voor de mensen belangrijk om een aparte werkruimte op de begane grond te realiseren. De ruimte waar de voormalige keuken was gesitueerd is nu ingericht als kantoorruimte voor beide opdrachtgevers. Een ruimte waar gewerkt en ontspannen kan worden.

 

In de woonkamer is een mooie tunnelhaard gerealiseerd welke voor warmte en gezelligheid zorgt, voor zowel de zitkamer als de eetkamer. 

 

In de achtergevel zijn alle puien vervangen om zoveel mogelijk vrij zicht te realiseren over de fraaie natuur en waterpartijen.

 

Kortom een fantastische plek om te wonen en te genieten.

 

Luxe appartement

Herbestemming kantoorruimte tot luxe appartement

 

Prachtig transformatie van kantoorruimte tot royale appartement

 

Het is al weer het tweede project wat we voor deze opdrachtgevers mogen uitvoeren. Hoe leuk is dat!

 

De opdrachtgevers kregen de mogelijkheid om de gehele ruimte naar eigen inzicht in te delen. De bewoners zijn erg gesteld op een modern interieur met een strakke afwerking en materiaalgebruik. Alle ruimtes lopen mooi in elkaar over en stralen een serene sfeer uit, dit wordt versterkt door de grijze gietvloer.

 

In de royale woonkamer is tevens de keuken en de eetruimte gesitueerd. Het grote, ronde vloerkleed zorgt voor een intieme zithoek. De eettafel vormt een subtiele overgang tussen de zithoek en de keuken. De kastenwand in de keuken kan tijdens het koken geheel worden geopend en keurig worden afgesloten als er niet gekookt wordt. Hierdoor ontstaat een rustig beeld en gaat de keuken mooi op in de ruimte. De schuifdeuren die toegang geven tot de woonruimte kunnen worden weggeschoven in de wanden. Verder is de verlichting geheel te bedienen via de huisautomatisering. De verlichting zorgt er tevens voor dat de kunstwerken aan de wand prachtig worden aangelicht.

 

Dezelfde stijl is in de overige slaapkamers, badkamers en toiletten doorgevoerd waardoor een mooi harmonieus geheel is ontstaan.

Droomkeuken

Droomkeuken

 

Realisatie droomkeuken

 

De opdrachtgevers hadden nadrukkelijk de wens om een woonkeuken te realiseren waar je een groot gedeelte van de dag heerlijk in kan verblijven. Een droomkeuken die perfect aansluit bij de wensen en de smaak van de bewoners.

 

De keuken heeft een authentieke, bourgondische sfeer gekregen met stoere en sfeervolle materialen. Er is gebruik gemaakt van wagonhouten frontdelen, waarvan de nerven zijn opgeborsteld. De kasten zijn te openen met stoere, gebutste meubelgrepen. Het natuurstenen aanrechtblad heeft met een gefrijnde randafwerking.

 

Op de vloer liggen Portugese tegels en op de wand witte handvorm tegels. Hoewel de keuken een authentieke uitstraling heeft, is de keuken voorzien van alle gemakken en moderne apparatuur, zonder dat het afbreuk doet aan de sfeer.

 

De sfeer van de keuken is geheel doorgevoerd tot in de bijkeuken en het toilet en vormen samen een harmonieus geheel.

 

Voor deze mensen is de droomkeuken werkelijkheid geworden.

3d visual uitbreiding restaurant

Uitbreiding restaurant

 

Een ontwerp met een open karakter die eer doet aan de kenmerkende stijl van de omgeving.

Van de sfeervolle ruimte met haard en inklapbare glazen wanden, kan het gehele jaar maximaal worden genoten van het prachtige uitzicht over het water en op de haven.

Uitbreiding woonhuis

Uitbreiding woonhuis

 

Uitbouw van de woning aan de achterzijde en herindeling van de begane grond.

Uitbreiding woonhuis

Uitbouw woonhuis

 

Fraaie uitbouw van woonhuis met houten gevelbekleding

Maatwerk wijnbar

Maatwerk wijnbar

 

Heerlijke wijnbar met wijnklimaatkast op maat gemaakt

 

De wens van de opdrachtgevers was glashelder. De woonkamer en keuken moesten één geheel gaan vormen en de keuken moest worden voorzien van een heerlijke wijnbar met een opbergruimte voor wijnflessen en een wijnklimaatkast. 

 

Er is gekozen voor maatwerk meubels waardoor de bar naadloos aansluit bij de bestaande keuken en er mooie bijpassende eetkamertafel is gerealiseerd. De bar heeft ook een balk waar je relax je voeten op kan neerzetten zodat je in alle rust en stijl van een wijntje kan genieten. De bar is verder voorzien van een ‘onzichtbare’ lade met elektra aansluitingen om je apparatuur in op te laden. De bergvakken voor de wijnflessen kunnen naar wens worden verlicht met elke denkbare kleur. De wijnklimaatkast is voorzien van 2 temperatuurzones en zorgt voor een fles wijn op de perfecte temperatuur. 

 

Verder is de woonkamer voorzien van een nieuw lichtplan met bijbehorende verlichting en kleurenschema. De zelfde stijl van de wijnbar is doorgetrokken naar de eetkamertafel en de rest van de woonkamer. Laat het genieten maar beginnen! 

Villa soest

Villa te Soest

 

Transformatie woonhuis naar een hoger segment

 

De opdrachtgevers van deze woning in Soest hadden grote plannen en een flinke wensenlijst. De woning met de huidige indeling voldeed niet meer aan hun wensen. De keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde dienden te worden omgedraaid, zodat de woonkeuken het kloppend hart van de woning zou worden. Verder moest de bestaande uitbouw worden verwijderd en flink worden uitgebreid, zodat er een slaapkamer met badkamer op de begane grond kon worden gerealiseerd met uitzicht over de fraaie tuin. 

 

Zowel bij de uitbouw als bij het interieur van de verbouwing is veel aandacht besteed aan de afwerking. Alles is tot in het detail getekend zodat er een mooi en uitgebalanceerd geheel is ontstaan. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen met een fraaie textuur. Er is gebruik gemaakt van van stoere materialen zoals hout, beton, staal en leer. Hierdoor krijgt het interieur veel sfeer met een verfijnde stoere en industriële uitstraling. 

 

De woning is verder voorzien van veel comfort zoals vloerverwarming onder de fraaie keramische vloer en is bijna alles te bedienen via domotica. Een project waar wij met een goed gevoel op terugkijken. Een goede communicatie met zowel de aannemer als de klanten wat resulteerden in een prachtig eindresultaat.

Villa soest

Villa te Soest

 

Transformatie woonhuis naar een hoger segment

 

De opdrachtgevers van deze woning in Soest hadden grote plannen en een flinke wensenlijst. De woning met de huidige indeling voldeed niet meer aan hun wensen. De keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde dienden te worden omgedraaid, zodat de woonkeuken het kloppend hart van de woning zou worden. Verder moest de bestaande uitbouw worden verwijderd en flink worden uitgebreid, zodat er een slaapkamer met badkamer op de begane grond kon worden gerealiseerd met uitzicht over de fraaie tuin. 

 

Zowel bij de uitbouw als bij het interieur van de verbouwing is veel aandacht besteed aan de afwerking. Alles is tot in het detail getekend zodat er een mooi en uitgebalanceerd geheel is ontstaan. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen met een fraaie textuur. Er is gebruik gemaakt van van stoere materialen zoals hout, beton, staal en leer. Hierdoor krijgt het interieur veel sfeer met een verfijnde stoere en industriële uitstraling. 

 

De woning is verder voorzien van veel comfort zoals vloerverwarming onder de fraaie keramische vloer en is bijna alles te bedienen via domotica. Een project waar wij met een goed gevoel op terugkijken. Een goede communicatie met zowel de aannemer als de klanten wat resulteerden in een prachtig eindresultaat.

upgrade woonhuis

Woonhuis 7 te Capelle aan den IJssel

 

Upgrade woonhuis

 

Deze royale woning wordt met veel plezier bewoond door de opdrachtgevers. De begane grond was alleen toe aan een modernisering. De wensen van de bewoners waren duidelijk. Meer openheid, licht en ruimte. Een andere wens was om de keuken te voorzien van een kookeiland.

 

Om dit te bewerkstellig was een nieuwe indeling en interieur noodzakelijk. De ruimte moest letterlijk worden open gebroken. Er is een vide gerealiseerd zodat er veel ruimte en licht in de woonkamer kan binnentreden. Hierdoor is er een mooie verbinding ontstaan tussen de woonkamer en de werkkamer op de vide. Verder is de ombouw van de trap en de tussenruimte met toilet en kastruimte geheel weggebroken. Hierdoor is een prachtige interactie is gerealiseerd tussen de woonkamer en de keuken. Het toilet is verplaatst naar de aanpandige garage.

 

De maatwerk keuken met kookeiland was niet eenvoudig te realiseren in verband met de beperkte breedte van de keuken. Als oplossing is gekozen om de kastenwand met apparatuur weg te werken in de draagmuur tussen de keuken en de garage, zodat er een prima ruimte is ontstaan om het keukeneiland met aangrenzende tafel te kunnen situeren.

 

Verder is de entree voorzien van een nieuwe tussendeur in de vorm van een glazenpui en een maatwerk garderobe kast. Ook de TV-hoek is voorzien van een maatwerk meubel. 

 

De woonkamer heeft de beschikking over een heerlijk gashaard en is in zijn geheel strak afgewerkt met stuc. Het nieuwe lichtplan, gekoppeld aan domotica, maakt de sfeer helemaal af. De woning heeft door dit alles een enorme upgrade ondergaan en voldoet hierdoor weer helemaal aan alle wensen van de bewoners.

 

nieuwbouw grachtenpanden

Nieuwbouw grachtenpanden

 

Het ontwerp van twee nieuwbouwpanden.

 

Dit project maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van twee bestaande panden.

 

Het ontwerp met zowel karakteristieke als moderne kenmerken geeft de panden een monumentale uitstraling. De panden krijgen hierdoor een geheel eigen karakter maar passen toch uitstekend in hun omgeving.

 

Op elke woonlaag wordt een appartement gerealiseerd.

renovatie woning Gouda

Stadswoning te Gouda

 

Karakteristieke stadswoning met compleet nieuw ontwerp en indeling

 

Een karakteristieke woning op een prachtige plek in Gouda gelegen nabij een statig park en het oude centrum van Gouda. De opdrachtgevers zijn verliefd op deze plek en de heerlijke tuin. Alleen de indeling van het huis voldoet geheel niet meer aan hun gezinssituatie: een gezin met twee jonge kinderen.

 

De woning is in het verleden een aantal keer gewijzigd en uitgebreid, waardoor een onlogische indeling is ontstaan en alles erg ‘hokkerig’ aanvoelt. Aan ons de opdracht om de woning om te toveren tot woning die weer logisch aanvoelt en de noodzaak om te verhuizen wegneemt. 

 

Het vloerplan van de woning moest als gevolg hiervan helemaal worden omgegooid. De grootste winst is het verplaatsen van het trappenhuis, zodat je veel beter uitkomt op de 1e verdieping en de trap minder in de weg staat op de begane grond. Alleen de woonkamer is op de zelfde plek gebleven en de overige ruimtes hebben allemaal een andere functie gekregen.

 

De ouderslaapkamer met eigen badkamer is bijvoorbeeld naar beneden verplaatst, waardoor de kinderen boven een eigen verdieping hebben gekregen met geweldige slaapkamers en een eigen badkamer. De slaapkamers beschikken over een slaapverdieping om het extra gezellig te maken. 

 

De keuken heeft ook een andere plek gekregen en is door het nieuwe kozijn met openslaande deuren in de zijgevel erg licht en goed toegankelijk geworden. Het vormt hiermee het kloppende hart van het huis met toegang tot de heerlijke tuin. 

 

Ook de buitenzijde is voorzien van een nieuw kleurenpallet waardoor het exterieur ook helemaal up to date is. De opdrachtgevers zijn dolenthousiast en voelen zich weer helemaal thuis. Wat hen vooral opvalt, is hoe logisch alles aanvoelt en hoe comfortabel dezelfde ruimte is met een geheel nieuwe indeling. Ze kunnen zich haast niet meer voorstellen hoe het voorheen was.

metamorfose interieur woning in Rotterdam

Metamorfose interieur woning in Rotterdam

 

Upgrade interieur met maatwerk meubels

 

De wens van de opdrachtgevers was glashelder. De woonkamer en keuken moesten één geheel gaan vormen en de keuken moest worden voorzien van een heerlijke wijnbar met een opbergruimte voor wijnflessen en een wijnklimaatkast. 

 

Er is gekozen voor maatwerk meubels waardoor de bar naadloos aansluit bij de bestaande keuken en er mooie bijpassende eetkamertafel is gerealiseerd. De bar heeft ook een balk waar je relax je voeten op kan neerzetten zodat je in alle rust en stijl van een wijntje kan genieten. De bar is verder voorzien van een ‘onzichtbare’ lade met elektra aansluitingen om je apparatuur in op te laden. De bergvakken voor de wijnflessen kunnen naar wens worden verlicht met elke denkbare kleur. De wijnklimaatkast is voorzien van 2 temperatuurzones en zorgt voor een fles wijn op de perfecte temperatuur. 

 

Verder is de woonkamer voorzien van een nieuw lichtplan met bijbehorende verlichting en kleurenschema. De zelfde stijl van de wijnbar is doorgetrokken naar de eetkamertafel en de rest van de woonkamer. Laat het genieten maar beginnen! 

Blokvorm architectuur interieur ontwerp renovatie dijkwoning

Dijkwoning te Groot-Ammers

 

Karakteristieke dijkwoning

 

Deze woning deed in het verleden dienst als winkelpand met bovenwoning en was hard toe aan een grondige renovatie. Om het winkelpand om te toveren tot een heerlijke woning is de gehele indeling omgegooid. 

 

De woning is voorzien van een nieuw trappenhuis met een vide en veel daglicht. De trap is op een andere plek dan de originele trap gesitueerd, waardoor de ruimte veel beter in te delen was. 

 

Op de 1e verdieping zijn de slaapkamers en de badkamer gesitueerd. In de benedenverdieping zijn 2 hele royale ruimtes gesitueerd met toegang tot de tuin.

 

De voormalige winkel op dijkniveau doet nu dienst als woonlaag met woonkamer, woonkeuken en werkkamer. Voor het materiaalgebruik is gekozen voor gerookte eikenhout gecombineerd met een betonlook gietvloer, een zwarte keuken met een RVS aanrechtblad en groene accent wanden. Deze stoere materialen en kleuren geven de woning veel karakter en sfeer. 

 

Het is fijn dat de bewoners openstonden voor grote aanpassingen, zodat het hun droomhuis is geworden. Bedankt voor het vertrouwen!

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur vrij werk tafel

Eten in verwondering

 

Annie Leibovitz

 

Een wereldberoemde fotografe uit New York. Met aan de ene kant het leven als celebrity, als fotografe van bijna alle beroemdheden en aan de andere het grote verlies van haar levenspartner aan kanker en de naderende financiële afgrond.

 

De schijnwereld versus het werkelijke leven. De gephotoshopte schoonheid met de perfecte belichting versus het leven met zijn gehavende zijden en onvolkomenheden.

Blokvorm architectuur interieur ontwerp woonhuis5

Maatwerk interieur

 

Prachtig gerenoveerde en modern vormgegeven interieur

 

De opdrachtgevers zijn de eerste bewoners van het pand en wonen er met veel plezier. Na uitvoerig te hebben rondgekeken naar een andere woning in de omgeving hebben ze toch besloten om te blijven, maar dan moest de woning wel helemaal worden aangepast aan hun huidige woonwensen.

 

De woning is in zijn geheel gemoderniseerd en voorzien van een nieuw interieur. De bewoners hadden de wens om de woning te voorzien van een strak interieur met behoud van een huiselijke sfeer.

 

De woonkamer is ondermeer voorzien van een strakke gashaard en maatwerk kasten. De vloer is uitgevoerd in een gietvloer en de wanden zijn strak afgewerkt met stuc. Het kleurpallet is voorzien van rustige natuurlijke tinten met af en toe een accent okergeel. Verder is het verlichtingsplan geheel gewijzigd en voorzien van led armaturen en aangesloten middels domotica. Hierdoor is het mogelijk om de vele kunstwerken goed uit te lichten en komen ze mooi tot hun recht.

 

Het grote ronde vloerkleed zorgt voor een intieme zithoek. Alle deuren zijn vernieuwd en voorzien van modern hang- en sluitwerk. Verder zijn de badkamer en de toiletruimtes vernieuwd en alle vloer-, raam- en wandafwerking vervangen. De woning heeft door dit alles een enorme upgrade ondergaan en voldoet hierdoor weer helemaal aan de wensen van de bewoners.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm-architectuur zakelijk kantoor showroom

Showroom interieur

 

Renovatie interieur showroom

Na jarenlang trouwe dienst was de voormalige showroom toe aan vervanging. Het moest weer een frisse, moderne en uitnodigende showroom worden.

De wens van de opdrachtgever is om een open karakter in de showroom te creëren en optimaal gebruik te maken van het aanwezige daglicht.

 

Wat is er veranderd?

Een nieuwe routing was noodzakelijk om de klant optimaal te kunnen bedienen en op subtiele wijze richting te geven in de showroom. Hierbij hebben we gekozen voor een combinatie van ronde lijnen, vrijstaande wanden en houten staanders, die alle leiden naar één punt, de kern of wel het centrum.

Vanuit dit punt heb je een prachtig overzicht over de gehele ruimte. Deze combinatie geeft een vloeiende beweging weer en zorgt voor een speels ritme in de showroom. De deuren worden zo zeer fraai tentoongesteld en uitgelicht en verleidt de mensen tot aanschaf van het product.

Door gebruik te maken van veel hout wordt er verwezen naar de kernactiviteit van de opdrachtgever. Ze zijn namelijk leverancier van hout en andere bouwmaterialen.

 

Maatwerk

Door het toepassen van een technisch vernuftige waaier van hout en staal kunnen heel veel deuren worden geshowd zonder dat de ruimte het open karakter verliest. Deze waaier zorgt ervoor dat je de deur kan uitschuiven om deze goed te kunnen bekijken, om vervolgens weer automatisch terug te laten rollen.

Om het maximale uit het pand te halen zijn de plafonds verwijderd zodat er een prachtige verbinding ontstaat met de 1e verdieping. De aandacht wordt als het ware naar boven getrokken.

Ook zijn er voldoende plekjes gecreëerd om even lekker te zitten, opdrachten te bespreken met de adviseur of een lekker bakje koffie te drinken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Exterieur veranda

Villa 8

 

Uitbreiding villa

met veranda landelijke stijl

 

Deze vrijstaande woning beschikt over een prachtige tuin met een weids uitzicht. De opdrachtgevers gaven te kennen dat ze gedurende het jaar zo lang mogelijk willen genieten van de tuin met het daarbij behorende buitenleven. Een lang gekoesterde wens was een uitbreiding met een royale veranda. Een veranda in stijl van het woonhuis, alsof het nooit anders is geweest. Een veranda met oog voor detail en met een stoer karakter.

 

Om een fijne sfeer te creëren is gekozen voor materialen met karakter, zoals robuuste Zweeds rabat op de bestaande muren en voor kraaldelen ten behoeve van het plafond/dak. De houten staanders zijn voorzien van fijn freeswerk en worden ondersteund door hardstenen sokkels met afgewerkte kant. Stoere wandlampen, vloerlampen en hanglampen boven de eettafel maken de sfeer compleet.

 

Hier zullen de bewoners nog heel lang van gaan genieten!

 

Nieuwsgierig wat voor uw woning mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur product design radiator wings

Radiator Wings

 

Design radiator gevormd vanuit haar functies.

 

Een ontwerp van Blokvorm Architectuur® dat bepaald wordt door de vorm en de maatvoering van een handdoek. Een opgerolde of een uitgehangen handdoek.

 

Als vormgever ben ik gefascineerd door ‘functionele schoonheid’. Vormgeving die puur voortkomt vanuit gebruikswaarde en techniek en niet uitsluitend voortkomt uit het oogpunt van schoonheid en design. In mijn ontwerpen laat ik zien hoe de logische samenhang van alle onderdelen zorgt voor een zuivere vorm en functionele schoonheid.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur meubel ontwerp tvmeubel

Maatwerk design TV meubel

 

Dit TV meubel is in opdracht van de klant ontworpen door Blokvorm Architectuur®

 

De mensen wilde graag een betere onderverdeling in de woonkamer tussen de kinderhoek en de zitruimte. Een permanent muurtje plaatsen leek hun niet de ideale oplossing, maar wat dan wel?! Al snel was de oplossing gevonden door een maatwerk meubelstuk te ontwerpen met een semi permanente karakter. In dit meubelstuk moet alle multimedia apparatuur worden weggewerkt. Ook de TV moet aan het oog kunnen worden onttrokken, wanneer deze niet wordt gebruikt.

 

Om het maatwerk meubel een speels uiterlijk mee te geven, is in het ontwerp gekozen voor het gebruik van meerdere volumes met verschillende kleuren en materialen. Er is gebruik gemaakt van 2 soorten fineer met een mooie structuur en spuitwerk in een warm grijze teint. Het speelse karakter wordt extra versterkt door de volumes onderling van elkaar te laten verspringen en de muur mee te nemen in het ontwerp. Een ‘kijkvenster’ tussen de muur en de maatwerk TV meubel bevorderd de interactie tussen de kinderhoek en de zithoek.

 

Bent u op zoek naar een meubel maar heeft u de juiste nog niet gevonden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

3D rendering

Renovatie jaren 70 villa

 

 

 

 

Nieuw ontwerp van het exterieur van de villa die helemaal verduurzaamd is en van alle mogelijke luxe voorzien is.

 

Blokvorm architectuur meubel ontwerp

Maatwerk design meubel

 

Deze ‘serie’ maatwerk meubels zijn in opdracht van de klant ontworpen door Blokvorm Architectuur.

 

Garderobekast

De garderobekast zorgt voor een mooie opgeruimde hal. De kast is onderverdeeld in verschillende ruimtes voor ondermeer jassen, sjaals, handschoenen, schoenen en ander klein huisraad. Om de kast een elegant uiterlijk mee te geven, is er een nis verwerkt in het ontwerp. De nis is met eikenfineer bekleed. De onderliggende lades zijn in een aardse teint gespoten. Dit contrasteert mooi met het overige wit. In de nis kan heel mooi een kunstwerk of bloemen worden geplaatst, die prachtig wordt aangelicht door de geïntegreerde verlichting. Allemaal elementen om chique uitstraling te realiseren.

 

Buffetkast

De buffetkast is voorzien van de benodigde kastruimte en lades. Binnenin is ruimte gereserveerd voor een printer en een gedeelte waar alle apparatuur kan worden opgeruimd en opgeladen. Ook in dit ontwerp is een nis met verlichting verwerkt om sfeer te creëren en de kast een speels effect te geven.

 

TV kast

De TV kast is een bijzonder maatwerk meubel. Deze is op een prachtige wijze rondom een muur vormgegeven. De kast is voorzien van diverse planken en lades waardoor een multifunctioneel meubelstuk ontstaat. De TV is subtiel in de kast weggewerkt door middel van een TV lift.

De buffetkast en het TV maatwerk meubel hebben dezelfde materiaalkeuze en kleurencombinatie met een herkenbaar lijnenspel, waardoor een mooie eenheid wordt gecreëerd.

 

Bent u op zoek naar een meubel maar heeft u de juiste nog niet gevonden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Blokvorm architectuur exterieur ontwerp villa3

Villa 3 te Gouda


Upgrade exterieur 

 

De ligging van de villa is aan de Hollandse IJssel te Gouda. Het uitzicht van de villa biedt aan de ene zijde prachtig uitzicht over IJssel en ander zijde over de landerijen.

 

Opdracht: De villa moet i.v.m. gevel problemen voorzien worden van een nieuwe gevelbekleding. De woning dient op bepaalde punten gemoderniseerd te worden en levensloopbestendig te worden gemaakt. Hierbij moet ondermeer worden gedacht aan een liftinstallatie en vergroten van bepaalde ruimtes.

 

Bij de renovatie is het de uitdaging om de noodzakelijke ingrepen uit te voeren zonder het lijnenspel aan te tasten van de villa en de fraai vormgegeven tuin. De lift moet dus niet een ‘puist’ tegen de gevel worden, die er tegenaan lijkt te zijn geplakt. Het moet fraai worden verwerkt in het ontwerp en de vormgeving tot de verbeelding spreken. Om dit te realiseren wordt gekozen voor een uitbreiding van de villa. Een nieuwe entree op de begane grond i.p.v. de 1everdieping. De lift is hierdoor dicht bij het trappenhuis gesitueerd.

 

De routing wordt op de 1verdieping ook aangepast, zodat een ruime entree, toilet en werkkast ontstaat. Aan de zichtlijnen is in het ontwerp ook veel aandacht besteed. Hierdoor ontstaan mooie doorkijkjes en worden andere zaken aan het oog onttrokken. Er is bijvoorbeeld gekozen voor een lichtstraat om mooie lichtinval te realiseren.

 

De entree op de begane grond komt deels onder een ‘heuvel’ van de tuin en wordt voorzien van een groendak. Dit alles zorgt voor een bijzonder schouwspel met een prachtig en harmonieus lijnenspel.

 

De gevel wordt deels bekleed met cementvezel tegels en duurzaam houten latten en voorzien van fijn uitgevoerde stalen kozijnen.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur zakelijk kantoor afscheidshuis

Afscheidshuis

Upgrade exterieur

 

De opdrachtgever gaf ons de uitdaging om een vervallen dierenartsenpraktijk te transformeren tot een kwalitatief hoogwaardig gebouw.

Ondanks de goede locatie had het gebouw niet de uitstraling die past bij een afscheidshuis.

 

Zowel het interieur als het exterieur is geheel in het proces meegenomen en voldoet weer aan de eisen van deze tijd.

Het exterieur heeft een upgrade gehad in zowel het toegepaste materiaal als het kleurgebruik. Het gebouw is voorzien van een nieuwe entree met statige opslaande deuren.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur vrij werk brug

Brug te Almen

 

Van vakwerkbrug tot woning met werkruimte

 

Herbestemming van de brug te Almen.

 

Locatie: Callender Hamilton brug(1945) te Almen over het Twentekanaal.

 

Doel: Wat niet op elkaar aansluit met elkaar verbinden.

  1. Verbinden van 2 tijdsperioden
  2. Verbinden van publieke en private ruimte
  3. Verbinden van 2 oevers

 

Programma van eisen woonhuis met werkruimte:

  • Geschikt voor een twee persoonshuishouden.
  • Interactie tussen publieke en private ruimtes.
  • Spanningsveld creëren tussen beide tijdsperioden.
Blokvorm architectuur product design hek

Hek

 

Stijlvol hek op maat gemaakt door Blokvorm Architectuur

 

Opdracht: ontwerp een stijlvol hek ter bevordering van de veiligheid van een royaal vrijstaande herenhuis gelegen in een jaren ’30 wijk in Gouda.

 

Om in de stijl van de woning te blijven, is gekozen voor een hekwerk met sierlijke vormen.

 

De fietsenstalling is in dezelfde stijl als het hek en de dakrand is in lijn met de dakrand van het huis. Vanwege de beperkte ruimte in dit plan is er gekozen om het dak zo laag mogelijk te plaatsen en de fietsen in een bepaalde hoek te plaatsen om wat ruimte te winnen, zodat er nog voldoende ruimte over is om langs te lopen.

 

Het dak is gemaakt van een transparante kunsthars zodat er geen donkere ruimte ontstaat.

 

Het hekwerk is uitgevoerd in gepoedercoat zwart staal.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur meubel ontwerp ovale tafel

XL tafel

die de eetkamer met de woonkamer verbindt

 

De woonkamer is in de huidige situatie duidelijk opgesplitst in een eetgedeelte en een zitgedeelte, dit is veroorzaakt omdat de twee gedeeltes elk een ander vloerniveau hebben en door middel van twee traptreden met elkaar verbonden/gescheiden zijn. In het ontwerp moeten deze ruimtes beter op elkaar aansluiten. Het ontwerp van de ovale XL tafel van ruim vier meter lang loopt door over beide ruimtes. Aan de ene kant wordt de tafel gebruikt als eettafel en aan de ander kant als bar. Ook de tafelverlichting loopt door in beide ruimtes om dit effect te versterken.

 

Het tafelblad is gemaakt van massief eikenhout en is op het langste stuk 415cm. Om het blad een rank aanblik te geven, loopt de rand schuin af. Het blad is behandeld met blanke olie. Het bijzondere stalen frame is verankerd aan de vloer. De ‘poot’ rust op de eerste traptrede en is voorzien van een eiken houten nis. Het frame beschikt over een prachtig lijnenspel wat doorloopt in de ‘poot’ en richting het blad steeds ranker wordt. Het frame is gepoedercoated met een zandstructuur waardoor het frame een stoere industriële uitstraling krijgt.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur meubel ontwerp badkamermeubel

Stoer badkamermeubel

 

Badkamermeubel met een stoere uitstraling

 

Opdracht: Ontwerp een badkamermeubel met een stoere uitstraling en praktisch in gebruik.

 

Een ontwerp dat zich onderscheid in zijn eenvoud en gebruik van mooie materialen. Het contrast van materialen geeft het meubel een extra dimensie en zorgt voor een industriële uitstraling.

 

De gebruikte materialen hebben naast hun fraaie uiterlijk ook elk een afzonderlijke functie. Het beton is op een manier gegoten dat het water makkelijk wordt afgevoerd en dat het eenvoudig is schoon te houden.

 

Het roestvaste frame dient als constructie voor het meubel. Het eikenhout dient voor de opberging van handdoeken en toiletartikelen.

 

Alle personen die gebruik maken van de badkamer hebben de beschikking over hun eigen ladekast.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Villa 7 te Reeuwijk

 

Uitbreiding villa met tuinkamer

 

Een prachtige villa gelegen aan de Reeuwijkse plassen.

 

De bewoners willen nog vaker kunnen genieten van hun fraaie tuin en het weidse uitzicht over het water. Het terras moest hierdoor plaats maken voor een buitenruimte die het gehele jaar gebruikt kan worden.

 

Een belangrijke wens van de opdrachtgever is dat de uitbreiding goed aansluit bij de bestaande bouw en er niet tegenaan lijkt te zijn ‘geplakt’. Het is een stoere tuinkamer geworden met oog voor detail. Indien gewenst zijn de glazen wanden geheel open te schuiven. De massief eikenhouten balken, natuursteen, steenschotten en de houtkachel geven de ruimte een warme en huiselijke sfeer.

 

De naastgelegen jacuzzi is direct bereikbaar vanuit de tuinkamer en de aangrenzende slaapkamer en zorgt samen met de tuinkamer voor geweldige combinatie, waarin genieten centraal staat gedurende het gehele jaar.

 

Nieuwsgierig wat er voor uw woning mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur meubel ontwerp bank

XL bank

 

Ronde bank op maat gemaakt!

 

De ronde bank is een zeer fraaie blikvanger in de showroom. 

 

De bank staat op een kleine verhoging en vormt hiermee het centrum van de showroom. De punt van het podium dient als beginpunt waaruit alle lijnen in de showroom beginnen en uitlopen in een waaiervorm. 

 

Op de bank kunnen de klanten even rustig een kopje koffie drinken en al het moois in de showroom met elkaar bespreken. 

 

De ronde vorm heeft een uitnodigend karakter en zorgt dat de klant zich helemaal op zijn gemak voelt. 

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur zakelijk kantoor afscheidshuis

Afscheidshuis

 

De opdrachtgever gaf ons de uitdaging om een vervallen dierenartsenpraktijk te transformeren tot een kwalitatief hoogwaardig gebouw.

 

Ondanks de goede locatie had het gebouw niet de uitstraling die past bij een afscheidshuis. Zowel het interieur als het exterieur is geheel in het proces meegenomen en voldoet weer aan de eisen van deze tijd.

 

Het exterieur heeft een upgrade gehad in zowel het toegepaste materiaal als het kleurgebruik. Het gebouw is voorzien van een nieuwe entree met statige opslaande deuren.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur vrij werk plein

Plein

Opdracht: Het ontwerpen van een plein aan het einde van een kanaal in het centrum van de stad.

 

Het plein is voorzien van een waterspeelplaats voor kinderen en ontspanningsplekken voor recreanten.

 

Plezier en ontspanning voor jong en oud.

Blokvorm architectuur meubel ontwerp badkamermeubel

Badkamermeubel

 

Badkamermeubel op maat gemaakt voor opdrachtgevers

 

De opdrachtgevers kwamen tot de ontdekking dat er, wat betreft badkamermeubilair, binnen het reguliere circuit weinig variatie voorhanden is.

 

Opdracht:

Maak een ontwerp van twee badkamermeubels. Een ladekast voor onder de wastafel en een kast voor het badlinnen en de toiletartikelen. Het ontwerp moest onderscheidend zijn met een eigen karakter en behoud van functionaliteit.

 

Als eerste is een lange en smalle kast met een lade ontworpen. De kast is eenvoudig te openen met de bijzonder ‘wave’ handgrepen. De lade zorgt naast bergruimte ook voor een blinde zijde achter de handgreep.

 

Als tweede is een lange ladekast ontworpen voor onder de wastafel. Het meubel bestaat uit twee laden de wederom eenvoudig te openen zijn met de ‘wave’ handgreep.

 

De fraaie belijning, detaillering en materiaal geven de meubels een eigen identiteit.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm Architectuur interieur ontwerp villa6

Villa 6 te Moordrecht

 

Optimalisatie interieur dat voldoet aan de wensen van de klant

 

De wens van de opdrachtgevers is de woning iets speciaals mee te geven, een optimalisatie van het interieur. Een woning met een aantal eyecatchers en een uniek karakter.

 

De woonkamer is in de huidige situatie duidelijk opgesplitst in een eetgedeelte en een zitgedeelte. Dit is veroorzaakt doordat de twee gedeeltes over een ander vloerniveau beschikken en middels twee traptreden met elkaar verbonden/gescheiden zijn. In het ontwerp moeten deze ruimtes beter op elkaar aansluiten.

 

Er is een ovale tafel van ruim vier meter ontworpen die doorloopt over de twee ruimtes en aan de ene kant dient als eettafel en aan de ander kant dienst doet als bar. Ook de tafelverlichting loopt door in beide ruimtes om dit effect te versterken. Verder wordt er een brede gashaard geplaatst met natuurstenen ombouw, die de hoogte van de woonkamer extra accentueert. Het maatwerk TV meubel, dressoir en trapkast van natuurlijke materialen, het subtiele kleurgebruik en een nieuw verlichtingsplan maken het geheel af.

 

Om de gewenste sfeer in de woonkamer te kunnen beïnvloeden is op een aantal plaatsen gekozen voor een RGB ledstrip, waarvan de lichtkleur en lichtsterkte op afstand is te beïnvloeden door middel van een app.

 

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp villa3

Villa 3 te Gouda

 

Modernisering interieur villa

 

De ligging van de villa is aan de Hollandse IJssel te Gouda. Het uitzicht van de villa biedt aan de ene zijde prachtig uitzicht over de IJssel en aan andere zijde over de landerijen.

 

Nadat het exterieur geheel is gerenoveerd onder onze leiding en naar ons ontwerp, moest ook het interieur worden gemoderniseerd en levensloopbestendig worden gemaakt. Hierbij moet ondermeer worden gedacht aan een liftinstallatie en vergroten/herindeling van bepaalde ruimtes. Aan de zichtlijnen is binnen het ontwerp veel aandacht besteed, waardoor interessante doorkijkjes ontstaan zonder de privacy aan te tasten.

 

Bij de nieuwe entree is er bijvoorbeeld voor gekozen om een lichtstraat toe te passen, om zodoende een mooie lichtinval te realiseren en het daglicht tot diep in het huis te laten schijnen. In de woning is gekozen voor rustige en natuurlijke tinten die naadloos aansluiten op de tuin.

 

In het ontwerp worden strakke lijnen afgewisseld met organische vormen, waardoor een interessant lijnenspel ontstaat.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp villa2

Villa 2 te Gouda

 

 

Modernisering en renovatie van een jaren ’30 herenhuis

Een royaal vrijstaande herenhuis gelegen in een jaren ’30 wijk in Gouda. De woning is in het verleden gebruikt als huisartsenpraktijk gecombineerd met woonhuis. Het gedateerde woonhuis had als gevolg hiervan de beschikking over twee entrees en meerdere toiletgroepen op de begane grond.

 

De nieuwe eigenaren gaven de volgende opdracht mee: ontwerp een sfeervol woonhuis met een nieuwe indeling/routing en voorzie de gehele woning van modern wooncomfort.

 

De gehele woning is voorzien van dubbelglas, dakisolatie en vloerisolatie en er is een nieuwe CV en luchtbehandelinginstallatie geïnstalleerd, zodat het energie verbruik drastisch zal dalen.

 

Op de begane grond moest veel worden gewijzigd. In de loop van de jaren was hier veel uitgebouwd ten behoeve van de huisartsenpraktijk. Deze ruimte moet op een logische wijze worden ‘teruggeven’ aan de woonruimte. De wachtkamer in de zijuitbouw kreeg meerdere nieuwe functies zoals TV-, computer-, hobby-, en pianokamer en is toegankelijk gemaakt d.m.v. openslaande deuren in een nieuw gecreëerde muuropening.

 

De originele Bruynzeel keuken uit 1936 was te klein en laag om te kunnen functioneren als moderne keuken. De ruimte is sfeervol omgebouwd als waskamer met behoud van het keukenblok.

 

De nieuwe keuken is gesitueerd in de achteruitbouw, waar vroeger de huisarts zijn kantoor hield. Een fraaie keuken voorzien van een gezellig schiereiland met bar en zicht op de achtertuin.

 

Op de 1e verdieping is een nieuwe badkamer ontworpen met inloopdouche en dubbele wastafel. Aan de voorzijde is een slaapkamer gesitueerd met nieuwe inloopkast, klein balkon en een haard. De plafonds zijn vervangen en voorzien van sierlijst. Aan de achterzijde is de 2e royale kamer gesitueerd.

 

Met de typisch steile jaren ’30 trap bereik je de zolder. Deze is geheel vernieuwd. De ruimte is voorzien van 2 slaapkamers, 2e badkamer, bergvliering, CV-ruimte en een speelzolder(boven een slaapkamer).

 

Dit prachtige herenhuis heeft ondanks zijn enorme formaat een knusse en intieme woonsfeer gekregen. Een heerlijk huis om met een gezin in te wonen. Ondanks dat de woning van top tot teen verbouwd is, heeft de woning een meer jaren ’30 gevoel gekregen dan dat de woning voor de verbouwing had.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur interieur ontwerp woonhuis1

Woonhuis 1 te Gouda

 

Modernisering woonhuis

 

met speciaal op maat gemaakte meubels van Blokvorm Architectuur

 

Ondanks de jonge leeftijd van dit woonhuis was het interieur gedateerd en ontbrak de sfeer en logische samenhang tussen de verschillende ruimten.

 

De opdrachtgevers hadden een duidelijke boodschap. Creëer een modern interieur met oog voor detail en sfeer. De opdrachtgevers hechten veel waarde aan het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen met het daarbij behorende afwerkingsniveau.

 

De sfeer in een modern interieur gaat meer dan eens verloren in een afstandelijk en onbehaaglijk ontwerp. Om dit te verkomen is in het ontwerp veel aandacht besteed aan het verlichtingsplan, materiaalgebruik en het laten ontstaan van interactie tussen de verschillende functies binnen de woning.

 

De keuken is als gevolg hiervan opengebroken om zo licht, ruimte en de verbinding met de eetkamer te creëren. De woonkamer is opgesplitst door een ‘zwevende’ scheidingswand met grote tunnelhaard. Hierdoor wordt de interactie tussen woonkamer en eethoek teruggebracht en krijgen de afzonderlijke ruimtes weer de juiste verhouding en de daarbij behorende intieme sfeer en karakter. De moderne keuken met schiereiland, bar en prachtige raampartij tot aan de vloer complementeert het geheel.

 

Veel van de meubels zijn in beheer van BLOKVORM ontworpen en ontwikkeld.

 

Ondanks de zeer ruime woonkamer, slaapkamers en garage, was er een gebrek aan bergruimte. Door meerdere inloopkasten en kastwanden te creëren en de dubbele garage een multifunctionele functie toe te kennen, wordt dit gebrek omgezet van een zwak naar een sterk punt.

 

De indeling op de 1everdieping is ook opnieuw ingedeeld. Hierdoor ontstaat ruimte voor kasten, bergruimte en een royale badkamer. De sfeer van de begane grond is doorgetrokken naar zowel de 1e als de 2e verdieping.

 

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Blokvorm architectuur exterieur ontwerp villa7

Villa 7 te Reeuwijk

 

Uitbreiding villa met tuinkamer

 

Een prachtige villa gelegen aan de Reeuwijkse plassen.

 

De bewoners willen nog vaker kunnen genieten van hun fraaie tuin en het weidse uitzicht over het water. Het terras moest hierdoor plaats maken voor een buitenruimte die het gehele jaar gebruikt kan worden.

 

Een belangrijke wens van de opdrachtgever is dat de uitbreiding goed aansluit bij de bestaande bouw en er niet tegenaan lijkt te zijn ‘geplakt’. Het is een stoere tuinkamer geworden met oog voor detail. Indien gewenst zijn de glazen wanden geheel open te schuiven. De massief eikenhouten balken, natuursteen, steenschotten en de houtkachel geven de ruimte een warme en huiselijke sfeer.

 

De naastgelegen jacuzzi is direct bereikbaar vanuit de tuinkamer en de aangrenzende slaapkamer en zorgt samen met de tuinkamer voor geweldige combinatie, waarin genieten centraal staat gedurende het gehele jaar.

 

Nieuwsgierig wat er voor uw woning mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op!